top of page

Nu har vi äntligen lanserat - joina oss redan idag!

Uppdaterat: 12 feb. 2022

Efter år av utveckling av vår tekniska plattform som kopplar ihop e-handlare, deras kunder och secondhand-aktörer, är vi nu live. Vilken känsla :)


Ingen kan ensam vara bäst på allt - det gäller även företag. Därför tror vi på lösningar som för samman olika aktörer och ser till att varje företag bidrar med det som de är bäst på. På så sätt skapas kundlösningar som verkligen gör skillnad.


För dig som konsument innebär vår lösning att cirkulärt tänkande inte längre är något krångligt utan en del av vardagen. Oavsett om du har kläder, en cykel eller möbler du handlat online, men inte längre använder, är det lika enkelt att lämna in varorna.


För varje varukategori samarbetar vi med relevanta secondhand-partners. Behöver du lämna in kläder får du antagligen hem en påse med retursedel. Vill du även lämna in en fåtölj funkar det inte riktigt med en påse :) Här behövs ett företag som arbetar med möbler som hämtar upp fåtöljen hos dig.


Driver du/ni en e-handel och vill erbjuda era kunder världens enklaste inlämningstjänst som dessutom är en helhetslösning för ert hållbarhetsarbete inom försäljningsledet? Kontakta oss så ska vi se till möjligheterna för er att ansluta er.


Driver du/ni en verksamhet inom secondhand där ni köper/säljer, hyr ut, prenumererar eller återvinner varor? Genom att ansluta er till RAIZEMORE får ni tillgång till verifierade varor med orderhistorik - för er egen och era kunders trygghet. Dessutom kan ni filtrera på vilken typ av varor ni önskar hämta upp så att ni endast tar in varor ni verkligen kan och som går i linje med er verksamhet. För att ansluta er som secondhand-partner behöver ni ha en egen logistik så att ni kan hämta upp eller på annat sätt transportera varan från e-handlarnas kunder till ert eget lager.


Nu kör vi - en spännande resa väntar...


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page