top of page

PRESS RELEASE - Isbjörn of Sweden ingår i samarbete med Raizemore

Isbjörn of Sweden möjliggör cirkulation av sålda plagg


Som ytterligare ett steg i sitt hållbarhetsarbete har testvinnande outdoor märket för barn och tonår, Isbjörn of Sweden tecknat avtal med tjänsten Raizemore, som ger kunderna möjlighet att cirkulera sina köpta plagg. Enkelt och lätt, med ett par klick på deras hemsida.


Tjänsten är integrerad med Isbjörn of Swedens affärssystem vilket gör det väldigt enkelt för kunderna att få en överblick över sina tidigare köp och med några fåtal klick lämna in dessa för vidare försäljning i secondhandledet. Som kund behöver man inte vänta på att plaggen blir sålda utan får en värdecheck så fort dessa tagits emot och kontrollerats av Raizemore.


Med spårbar miljödata blir tjänsten ett effektivt verktyg för Isbjörn of Sweden att öka livslängden för sålda plagg och samtidigt skapa fler nöjda och lojala kunder som nu får ett enkelt sätt att cirkulera tidigare köp.


På ISBJÖRN of Sweden är vi ständigt engagerade i att driva hållbarhet och minska vår påverkan på miljön. Därför är vi otroligt glada över att kunna meddela att vi nu inleder ett samarbete med Raizemore, en banbrytande plattform för cirkulär modeekonomi. Tillsammans kan vi göra skillnad.” - Maria Frykman Forsberg, Grundare & VD Isbjörn of Sweden
”Vi är väldigt glada över samarbetet med Isbjörn of Sweden och imponeras utav kvaliteten i deras outdoorkläder. En perfect fit med vår tjänst helt enkelt. Vi ser fram emot att hantera många plagg, se till att de får nya ägare och därmed återbrukas under lång tid framöver.” - Jason McMillion, Grundare & VD Raizemore

 

Om Isbjörn of Sweden

Varumärket Isbjörn i Sverige grundades 2005 av två kvinnliga entreprenörer och mammor. Affärsidén föddes när de fick sina första barn och inte kunde hitta några ändamålsenliga ytterkläder av kvalitet till sina små, för att tryggt kunna behålla sin utomhuslivsstil. Isbjörn är ett livsstilsmärke som klär och utrustar morgondagens äventyrare i åldern 0-16 år. Visionen är att erbjuda det bästa

på marknaden i form av hållbarhet, slitstyrka och teknisk prestanda, där miljön finns med i varje del av processen. Till det en tidlös ren skandinaviska design i klara färger.

ISBJÖRN of Sweden är varumärket som inte kompromissar.

Läs mer om oss och vårt hållbarhetsarbete på https://www.isbjornofsweden.com/sv/articles/137/hallbarhet


OM Raizemore

Raizemore är cirkuleringstjänsten utvecklad för varumärken och e-handlare. Med Raizemore behöver kunden aldrig sälja något eller vänta på att varan blir såld. Kraften i Raizemore kommer från ett nätverk av olika aktörer så som e-handlare, secondhand- och logistikbolag, och därigenom skapa den mest effektiva cirkuleringstjänsten på marknaden.


bottom of page