top of page

Vi söker en backend-utvecklare (systemintegration)

Vem vi söker

Vi söker en person med erfarenhet från systemintegration. Arbetet består av ett helhetsansvar för integration mellan vår egenutvecklade tekniska plattform (JAVA) och olika e-handelsplattformar.


Personen behöver dokumenterad erfarenhet av integrationsarbete mellan tekniska system. Arbete med olika e-handelsplattformar är meriterande. För att på djupet förstå möjligheter och begränsningar med integrationen till olika e-handelsplattformar ingår kommunikation med både befintliga och nya parter.


I arbetet ingår även ansvar för Quality Assurance för att säkerställa kvalitet, drift och funktionalitet.


Personen kommer att främst arbeta tillsammans i ett mindre team med två seniora mjukvaru/system-utvecklare samt en projektledare. På Raizemore jobbar vi agilt och använder JIRA för vår backlogg och sprintar.


Vi söker dig som…

  • Har ett brinnande intresse för mjukvaruutveckling och vill kontinuerligt lära dig mer.

  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet som backendutvecklare där JAVA ingått.

  • Har erfarenhet från systemintegration och behärskar väl olika API-tekniker (REST, GraphQL etc) samt dataformat (JSON, XML).

  • Har vana att arbeta med QA – Quality Assurance.


Om Raizemore

Då Raizemore är ett startup-bolag med idag fem medarbetare samt en aktiv styrelse är det viktigt att du trivs i mindre sammanhang under snabb tillväxt. Du kommer att få vara med och forma bolaget och tjänsten på en mycket spännande tillväxtresa och inte minst, vara med och påverka att världen blir åtminstone lite mer cirkulär och hållbar.


Tjänsten

Raizemore är världens enklaste tjänst för att cirkulera varor. Det ska vara lika enkelt att cirkulera en vara som det vara att köpa den online. Vi erbjuder e-handlarna en helhetslösning inom hållbarhet i försäljningsledet: Raizemore tar hand om både logistik (via 3e part) och kundsupport. Raizemore är en konsumenttjänst och en teknisk integrator mellan e-handeln, logistik- och secondhandbolag.


Låter det intressant?

Maila din ansökan med CV och ett personligt brev till VD:n Jason McMillion (jason@raizemore.com). Vi går igenom alla ansökningar och gör vårt bästa för att återkomma till dig inom en vecka.


Tjänsten är på hel- eller deltid.

Ort: Stockholm.

Lön/ersättning: Efter överenskommelse.bottom of page