top of page

Vi söker en Produktägare

Uppdaterat: 8 sep. 2022

Vem vi söker

I rollen som produktägare har du ett helhetsansvar för vår cirkuleringstjänst, Raizemore. Du kommer att arbeta tillsammans med VDn, vår Data scientist och utvecklingsteamet bestående av två seniora mjukvaruutvecklare samt en Scrum master.


För att lyckas i rollen behöver du ha arbetat som produktägare (eller motsvarande) tidigare med erfarenhet från online / e-handel. Du förstår både tekniken såväl som kundnytta, marknad och den övergripande affären.


Då du är knytpunkten för olika delar utav företaget behöver du vara en van och kommunikativ projektledare med förmågan att hålla många bollar i luften samtidigt.


Vi ser att du…

  • Arbetat som produktägare (eller motsvarande) inom e-handel eller webb.

  • Är nyfiken, vill lära dig nya saker och utvecklas.

  • Är god på att kommunicera i tal såväl som skrift.

  • Har vana att arbeta i agila team och är en naturlig projektledare.

  • Är självgående med brinnande intresse för att förbättra produkter & tjänster.

  • Har en bra balans mellan teknisk kompetens, analys, säj och marknad.

  • Förstår användarupplevelse (UX), kundnytta och affärsnytta (har du arbetat med marknadsföring online är det meriterande).

Då Raizemore är ett startup-bolag med idag fem medarbetare samt en aktiv styrelse är det viktigt att du trivs i mindre sammanhang under snabb tillväxt. Du kommer att få vara med och forma bolaget och tjänsten på en mycket spännande tillväxtresa och inte minst, vara med och påverka att världen blir åtminstone lite mer cirkulär och hållbar.


Om Raizemore

Raizemore är världens enklaste tjänst för att cirkulera varor. Det ska vara lika enkelt att cirkulera en vara som det vara att köpa den online. Vi erbjuder e-handlarna en helhetslösning inom hållbarhet i försäljningsledet: Raizemore tar hand om både logistik (via 3e part) och kundsupport. Raizemore är en konsumenttjänst och en teknisk integrator mellan e-handeln, logistik- och secondhandbolag. Läs mer på www.raizemore.com.


Låter det intressant?

Maila din ansökan med CV och ett personligt brev till VD:n Jason McMillion

(jason@raizemore.com). Vi går igenom alla ansökningar och gör vårt bästa för att återkomma till dig inom en vecka.


Lön: Efter överenskommelse

Arbetstid: Heltid

Ort: Stockholm

Comments


bottom of page