michal-parzuchowski-geNNFqfvw48-unsplash.jpg

Om Raizemore

Raizemore är ett modernt SaaS-bolag (RELATEME TECHNOLOGIES AB) grundat av techentreprenörerna Jason McMillion, Jonas Löfgren och Philip Edner.

 

Tillsammans med ett snabbt växande team av bland annat utvecklare, produktägare och Data scientists är målet satt att genom teknisk innovation göra avtryck i våra konsumtionsvanor - att se till att allt det som vi köper blir använt på bästa möjliga sätt genom hela produktens livscykel.

alex-KEEpi-SOM_s-unsplash.jpg
goh-rhy-yan-0vO0z83M4bc-unsplash.jpg

Affärsidén är nytt möter gammalt

Secondhand-marknaden växer så det knakar med både fler personer som säljer och köper varor till fler secondhand-aktörer där olika typer av varor kan säljas eller prenumereras på.

 

En bra början, men… secondhand-marknaden är än så länge endast en bråkdel av vad den totala e-handelsmarknaden är. Detta vill vi ändra på! För att skapa en märkbar förändring behöver det cirkulära tankesättet och beteende bli ett massmarknadsfenomen. Och då måste det vara enkelt.

 

”Lika enkelt som det är att handla online, ska det vara att lämna in saker man inte längre använder”

 

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med på vår resa mot ett mer hållbart samhälle där varor utnyttjas mer effektivt genom hela dess livscykel. Tiden för köp och släng är förbi och varor producerade av kvalitet kommer att bestå.