top of page

OM OSS

Raizemore är ett modernt SaaS-bolag (RELATEME TECHNOLOGIES AB) grundat av techentreprenörerna Jason McMillion, Jonas Löfgren och Philip Edner. Tillsammans med ett snabbt växande team av bland annat utvecklare, produktägare och Data scientists är målet satt att genom teknisk innovation göra avtryck i våra konsumtionsvanor - att se till att allt det som vi köper blir använt på bästa möjliga sätt genom hela produktens livscykel.

”LIKA ENKELT SOM DET ÄR ATT HANDLA ONLINE, SKA DET VARA ATT LÄMNA IN SAKER MAN INTE LÄNGRE ANVÄNDER”

Affärsidén är nytt möter gammalt.

Secondhand-marknaden växer så det knakar med både fler personer som säljer och köper varor till fler secondhand-aktörer där olika typer av varor kan säljas eller prenumereras på.

 

En bra början, men… secondhand-marknaden är än så länge endast en bråkdel av vad den totala e-handelsmarknaden är. Detta vill vi ändra på! För att skapa en märkbar förändring behöver det cirkulära tankesättet och beteende bli ett massmarknadsfenomen. Och då måste det vara enkelt.

Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med på vår resa mot ett mer hållbart samhälle där varor utnyttjas mer effektivt genom hela dess livscykel. Tiden för köp och släng är förbi och varor producerade av kvalitet kommer att bestå.

TEAMET

MANAGEMENT

Jason McMillion

VD

Philip Edner

Styrelseordförande

Jennie Högstedt Björk

Styrelsemedlem

Mikael Nilsson

Styrelsemedlem

Jonas Löfgren

Advisory Board

OPERATIONS

Mats Edvardsson

Data Scientist

Tobias Carleke

Sälj och affärsutveckling

Roman Chumachenko

Senior utvecklare

Christoffer Nordin

Senior utvecklare

Erika Ornstein

Frontendutvecklare och projektledare

Ola Rende

Backendutvecklare

Carl Ålenius

Design Director

bottom of page